Hopp direkte til innhold

ALT er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid

Gjennom tre webinarer har LHL sammen med Dag Otto Lauritzen og to eksperter fokus på bevissthet og motivasjon for hvordan du kan leve uten røyk eller tobakk.

7. mars

ALT er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid

Tid 18:00 Sted Webinar
Gratis

Webinarene vil være en kombinasjon av motivasjon, medisinsk foredrag, tips og råd, forhåpentlig litt morsomt, alvorlig og inspirerende, og involverende.

Velkommen til både medlemmer, familie og rådgivere.

Dette første webinaret, i en serie av 3, skal kunne gi deg drahjelp til å motivere deg til et liv uten røyk. Hvordan sette seg mål og hvordan takle «motbakkene».

Bli motivert av Mesternes mester, Dag Otto Lauritzen. Hvordan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil prestere noe ekstra. Hvordan reise seg igjen etter en «sprekk». Helle Grøttum, generalsekretær i LHL Astma og allergi, er programleder og ønsker velkommen og underveis stiller innkomne spørsmål til innlederne.

Om deltakerne
Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen
Fallskjermjeger og politi. Ble hardt skadet og startet å trene som ledet til en fantastisk idrettskarriere innen sykling. Vinner av en etappe i Tour de france, bronse i OL, norgesmester. Programleder og deltaker på TV fra Kompani Lauritsen, Huskestue, På tur med Dag Otto og mye mer.

Helle Grøttum

Helle Grøttum
Generalsekretær i LHL Astma og allergi, er programleder og ønsker velkommen og underveis stiller innkomne spørsmål til innlederne.

Webinarene er støttet av:

haleon