Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Forebygging og mestring av astma, allergi og eksem

Bli medlem

LHL Astma og allergi jobber for å forebygge astma, allergi og eksem i befolkningen og bidra til bedre mestring hos dem som allerede er syke.

LHL Astma og allergi jobber for å forebygge astma, allergi og eksem i befolkningen og bidra til bedre mestring hos dem som allerede er syke.

Vi er en livsløpsorganisasjon, for folk i alle aldre, som for å gjøre livet bedre for alle med astma, allergi og eksem. Dette gjennom god veiledning, rådgivning, lokale kurs og forhåpentligvis et nytt og relevant nettverk.

Som medlem i LHL Astma og allergi er du med på å gjøre en forskjell. En forskjell – kanskje for deg selv om du har astma, allergi eller eksem, men helt sikkert en forskjell for mange andre som i dag er mer plaget og begrenset i sin livsutfoldelse enn nødvendig.

Les mer om

I nett-magasinet Sunnere bolig kan du lese om inneklima, og få råd og tips til hvordan du selv kan få et best mulig inneklima i din egen bolig.

Med nett-magasinet Allergivett ønsker vi å vise hva du kan gjøre for å redusere allergier hos ditt barn. Forebyggingen starter allerede før barnet er født.

LHL-kalenderen 2023

En gave som varer!

Det skal ikke så mye til for å skape håp og glede for andre mennesker. Bidrag til LHLs arbeid gir utrolig mye varme og støtte til noen som trenger en utstrakt hånd, noen å snakke med og trygghet i en vanskelig tid. Ingen skal stå alene når sykdom rammer!

Kjøp LHL-kalenderen for 2023