Hopp direkte til innhold

Hjertelig velkommen!

Vi er sterkere sammen! Afasiforbundet i Norge er nå del av LHL. Hjertelig velkommen til alle i Afasiforbundet!

Viktig melding

Tilbud for deg som er helsepersonell

LHL Hjerneslag er en del av LHL. Vi ivaretar interessene til slagrammede, personer med annen ervervet hjerneskade og pårørende. Vi har et bredt tilbud som kan bidra til en enklere hverdag, både for de vi representerer og for dere som er i daglig kontakt med disse. Dette er tilbud som er gratis å ta i bruk.

Ønsker du å motta tilbud om våre tjenester på e-post en gang i blant? Her melder du deg på nyhetsbrev

Magasinet SlagNytt & Afasiposten

SlagNytt & Afasiposten er LHL Hjerneslag og Afasi sitt magasin om hjernehelse, hjerneslag og afasi. Magasinet inneholder nyheter, temaartikler, kronikker og intervjuer med brukere og eksperter. Ønsker du magasinet tilsendt, send e-post til

Informasjonsbrosjyrer

Disse kan lastes ned digitalt, eller du kan bestille i vår nettbutikk. De er gratis, og det er gratis frakt. Brosjyrene er skrevet av anerkjente fagpersoner og med innspill fra slagrammede og pårørende.

Magasiner på nett: 

Brosjyre

Slag hos barn. En håndbok for familier.
Nett-magasin om slag hos barn. Vi håper dette er til hjelp, for både barn, ungdom, pårørende og andre. 

Brosjyre

Egentrening etter hjerneslag

Her vil pasienter og pårørende finne informasjon om både generelle treningsprinsipper og eksempler på trening i konkrete hverdagslige aktiviteter.

Informasjon om afasi

Verktøy, tips og råd, sjekklister og annet nyttig for helsepersonell som møter mennesker (og deres pårørende) med afasi. 

Informasjonsvideoer, podkast og webinar:

For mange er det være enklere å se på en film, eller lytte til en podkast. Derfor har vi laget et bredt digitalt tilbud som kan være av interesse for både brukere og helsepersonell. Disse kan gjerne også brukes i undervisning.

Filmer | Podkast | Webinarer

Tilbud for helsepersonell