Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Bilde av kyllingfileter
Foto: Shutterstock

Kylling

Kylling er magert kjøtt som også er veldig anvendelig. Prøv en varmende kyllingsuppe, en frisk salat eller spennende wok til middag.

Kylling

Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

En klassisk cæsarsalat skal ha romanosalat, som er mye mer næringsrik enn isbergsalat. Hvis du ønsker en magrere dressing, kan du bruke lettmajones eller gresk yoghurt i stedet for olje og egg.

Kyllingburger

Kyllingburger med kikertsalat

Kjøttdeig av kylling/kalkun er magert, og sammen med salaten er dette er et energi- og næringsrikt måltid. Bytt gjerne ut vanlige hamburgerbrød med grove, fiberrike polarbrød med 100 prosent fullkorn, slik vi har gjort her.

Kyllingwok med sukkererter

Kyllingwok med sukkererter

Denne retten inneholder allerede relativt lite salt, men du kan redusere det ytterligere ved å bruke saltredusert soyasaus (den har grønn topp på flasken). Sambal Oelek kan utelates, men det anbefales dersom du er glad i sterk mat!