Hopp direkte til innhold
Norge rundt med LHL
May Johnsen, Svein Grønsund og Arnold Paulsen ble hedret for sin mangeårige frivillighetsinnsats, på slottet

LHL-ildsjeler på Afternoon Tea hos Deres Majesteter Kongen og Dronningen

Tre av LHL sine mange ildsjeler var tirsdag 17.oktober på teselskap på Det kongelige slott. Sammen med ildsjeler fra hele landet ble Svein Grønsund, Arnold Paulsen og May Johnsen hedret for sin mangeårige frivillighetsinnsats.

I 2013 startet kongeparet det som har blitt en årlig tradisjon, å invitere ildsjeler fra alle landets fylker til Afternoon Tea på Det kongelige slott. Slik ønsker Kongen og Dronningen å løfte frem innsatsen som blir gjort av aktive eldre over hele landet.

De tre LHL-ildsjelene har mange år bak seg med frivillig innsats i sine LHL-lokallag, og det er veldig fortjent at de får denne oppmerksomheten fra Slottet, sier Frode Jahren, generalsekretær i LHL.

På bildet: Tre spente LHL-ere på vei inn på Det kongelige slott. F.v. May Johnsen (LHL Dyrøy), Svein Grønsund (LHL Flekkefjord og Lund) og Arnold Paulsen (LHL Gratangen).

Omvisning, musikk og servering

Hver kommune har ansvar for å foreslå kandidater, men det er statsforvalteren som nominerer ildsjeler for Slottet. Årets seansen ble holdt i Slottets store festsal, med oppdekning på runde bord. Det ble også omvisning omkring på Slottet.

Under bordsettingen ble det musikk, innlegg fra enkelte av ildsjelene og ikke minst servering av sandwicher, scones og te. LHL sine tre ildsjeler var strålende fornøyd med dagen.