Hopp direkte til innhold

Medarbeidere

Hos oss møter du erfarne spesialister!

Offshorelege

Erling Krosnes Heimtun

Erling Krosnes Heimtun

Petroleumslege
LHL-klinikken Tønsberg

Han studerte medisin ved Universitetet i Oslo og har spesialistutdannelse fra Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

Erling Krosnes Heimtun har bred erfaring som allmennlege og med spesialisering i fordøyelsessykdommer tar han i mot pasienter med mage- og tarmplager til vurdering og utredning. Han gjør også gastroskopier ved LHL-sykehuset Vestfold.

Som petroleumslege utsteder han helseerklæringer for arbeidstakere i offshorevirksomheten.

Spesialister

Per Espen Låhne

Per Espen Låhne

Overlege og spesialist i generell kirurgi og urologi
LHL-klinikken Tønsberg

Han studerte medisin ved Universitetet i Oslo og har sin spesialistutdanning fra Rikshospitalet og Aker Universitetssykehus. Har fordypning i rekonstruktiv urologi og nevrourologi, vannlatingsplager og nyresteinskirurgi.

Han har jobbet med barnekirurgi og transplantasjonskirurgi av nyrer og lever ved Rikshospitalet. Låhne har de 3 siste årene jobbet som overlege ved UNN Tromsø annenhver uke. Der ble han ansatt for å lede og utvikle nyresteinskirurgien i Nord-Norge. Han er i tillegg ansatt 10 % ved NKIB – Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkensykdom, ved UNN.

Dag Gullan

Dag Gullan

Spesialist i urologi og generell kirurgi
LHL-klinikken Tønsberg

Dag Gullan er spesialist i generell kirurgi og urologi. Han er utdannet på King’s College i London og har spesialistutdannelsen fra Drammen Sykehus og Oslo Universitetssykehus.

Han har jobbet som transplantasjonskirurg på Rikshospitalet og traumekirurg i Forsvaret. Som urolog jobber han primært med utredning og behandling av kreftsykdommer i prostata, urinblære og nyrene i tillegg til generell urologi. Han har bred erfaring i vurdering av vannlatingsplager, ereksjonssvikt, lidelser i penis og scrotum.

Arne Drivenes

Arne Drivenes

Spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer
LHL-klinikken Tønsberg

Arne Drivenes har sin utdannelse fra Universitetet i Reykjavik på Island. Han tok embedseksamen i 1988, og etter turnustjeneste i Telemark og Sør-Trøndelag, var han militærlege i Harstad. Deretter spesialiserte han seg i indremedisin og fordøyelsessykdommer ved Sykehuset i Vestfold og på Rikshospitalet. Han ble godkjent spesialist i indremedisin i 1997 og spesialist i fordøyelsessykdommer i 2001.
Fra 2001 har han arbeidet som overlege ved gastroseksjonen på Sykehuset i Vestfold.

Arne Drivenes har bred erfaring innen gastroenterologi og gjør de fleste endoskopiske prosedyrer, inklusive ERCP og ballongenteroskopi.

Eirik Kittang

Eirik Kittang

Dr. med. Spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer.
LHL-klinikken Tønsberg

Utdannelse fra Kirkenes sykehus, Aker sykehus og Rikshospitalet. Overlege ved Sykehuset i Vestfold Tønsberg fra 1989. Overlege leverenheten, Aker sykehus, 1996/97. Seksjonsoverlege Sykehuset i Vestfold fra 1998 til 2011. Siden overlege i deltidsstilling.

Erik Hanstein Andersen

Erik Hanstein Andersen

Overlege. Øre-nese-hals
LHL-klinikken Tønsberg

Han studerte medisin ved universitetet i Oslo. Har spesialistutdanning fra Sykehuset i Vestfold og Rikshospitalet. Arbeider som overlege ved ØNH avdelingen ved Sykehuset i Vestfold. Har bred erfaring fra ØNH faget, med fordypning i utredning og kirurgisk behandling av svulster på halsen, inkludert kuler i skjoldbruskkjertelen.

Lars Thomas Seeberg

Lars Thomas Seeberg

Spesialist i gastrokirurgi og generell kirurgi
LHL-klinikken Tønsberg

Spesialist i generell kirurgi og gastrokirurgi. Han har utdannelse fra Royal College of Surgeons i Irland og spesialistutdanning i gastrokirurgi fra Oslo Universitetssykehus Ullevål, Vestre Viken og Sykehuset i Vestfold. Han har de siste 7 årene opparbeidet seg en betydelig kompetanse innen overvektskirurgi og har utført over 1000 overvektsoperasjoner.

Han har bred kirurgisk erfaring og har betydelig kompetanse innen kreftkirurgi, overvektskirurgi, proktologi og dagkirurgiske prosedyrer. Han er instruktør i laparoskopisk kirurgi.

Doktorgrad innen kolorektal kreftforskning.

Hans Jørgen Hansen

Hjertespesialist. Overlege.
LHL-klinikken Tønsberg

Utdannet ved Universitet i Bergen, cand. med. 2004.

Jobbet ved medisinsk avd. SIV 2006-11. Hjerteavd., SIV 2011-2014. Hjerteavd Universitetssykehuset Nord-Norge 2014-16. Hjerteavd. , SIV 2016-20.

Offentlig godkjent spesialist i indremedisin og hjertesykdommer.

Kathrine Aglen Seeberg

Spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer
LHL-klinikken Tønsberg

Kathrine Aglen Seeberg er utdannet ved Universitetet i Oslo og har også sin spesialistutdannelse herfra. Hun har jobbet som overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål i perioden 2010 - 2013 og ved Sykehuset i Vestfold fra 2013.

Hun gjør de fleste endoskopiske prosedyrer (gastroskopi, koloskopi og ERCP). Har mange års erfaring med utredning og behandling av pasienter med blant annet inflammatorisk tarmsykdom, leversykdommer og cøliaki.

Ole Rosander-Vetvik

Ole Rosander-Vetvik

Overlege, øre nese hals
LHL-klinikken Tønsberg

Han studerte medisin ved Royal College of Surgeons i Irland og har sin spesialistutdanning fra Rikshospitalet og AHUS. Han har bred erfaring fra ØNH faget, med fordypning i utredning og kirurgisk behandling av svulster på halsen, samt sykdommer i strupen. Han har også utdanning som dykkerlege i forsvaret. Ole jobber som overlege ved Sykehuset i Telemark. 

Torbjørn Bakken

Torbjørn Bakken

Spesialist i karkirurgi og generell kirurgi
LHL-klinikken Tønsberg

Torbjørn Bakken er utdannet ved Medisinsk fakultet fra Universitetet i Tromsø. Han er både generell kirurg og karkirurg med bred erfaring innen bløtkirurgi. Han har medisinsk kirurgisk praksis fra små sykehus i Finnmark, Sykehuset i Vestfold og Akershus universitetssykehus.

Tore Svendsrud

Tore Svendsrud

Daglig leder
LHL-sykehuset Vestfold
91 88 50 61
Nathalie Ingebretsen

Nathalie Ingebretsen

Sykepleier
LHL-klinikken Tønsberg

Mai Britt Evje Gulliksen

Helsesekretær
LHL-klinikken Tønsberg

Tina Johre

Sykepleier
LHL-klinikken Tønsberg
Cathrine Schmidt

Cathrine Schmidt

Helsesekretær
LHL-klinikken Tønsberg
Gry Lifjeld

Gry Lifjeld

Helsesekretær
LHL-klinikken Tønsberg

Kontakt oss

Telefon

Telefon: 33 61 61 60

Man–fre: 9–11 og 12.30–14

 

E-post

E-post:

Vi så svarer vi deg så fort vi kan, i våre åpningstider.

Sted

Besøksadresse/postadresse:
Kjellengveien 2 C, 3125 Tønsberg

Sted

Her er vi: