Hopp direkte til innhold

Hjertelig velkommen!

Vi er sterkere sammen! Afasiforbundet i Norge er nå del av LHL, gjennom LHL Hjerneslag og Afasi. Hjertelig velkommen til alle i Afasiforbundet!

Viktig melding

Om afasi

Afasiforbundet i Norge er nå, fra 1. januar, en del av LHL, via LHL Hjerneslag og Afasi. Innhold på afasi.no er flyttet hit.

Afasiforbundet har arbeider for at mennesker med afasi og andre ervervede kommunikasjonsvansker og deres pårørende skal oppnå full deltakelse og likestilling i samfunnet.

Dette arbeidet fortsetter. Nå som LHL Hjerneslag og Afasi. Med flere medlemmer, mer kraft og flere medlemmer bak kravene. 

Til deg som har afasi

Her kan du lese om hva afasi er, og hvilke følger afasi kan få. Innholdet er kortfattet og med illustrasjoner, slik at en person med afasi lettere skal forstå.

Tema: afasi

For logopeder

Vi har samlet nyttig informasjon, tips og råd til deg som er helsepersonell og som møter personer med afasi.

Les mer: Afasi for logopeder

Livet etter hjerneslag

Et hjerneslag fører ofte til en ny og annerledes livssituasjon. Slaget kan svekke både den fysiske og psykiske helsen, og by på mange store og små utfordringer i hverdagen.

Gode tips, råd og nyttig informasjon: Livet etter hjerneslag

Vi kan hjelpe deg

SlagNytt og Afasiposten her finner du alle utgaver av våre magasiner; både AFASIposten og SlagNytt (fra LHL Hjerneslag) samt det splitter nye "Slagnytt & Afasiposten"

Digitale kurs

Brosjyrer fra LHL Hjerneslag og Afasi

Podkast om hjerneslag

Filmer

Likeperson

Rettigheter