Hopp direkte til innhold

Støtt oss

Ingen skal stå alene når sykdom rammer! Derfor jobber LHL for at de som er berørt av sykdom, enten som pasient eller pårørende skal kunne ha en plass å henvende seg for støtte, råd og fellesskap.

Ved hjelp av din støtte kan vi fortsette det gode og viktige arbeidet med forebyggende aktiviteter, opplæring av treningsinstruktører, likepersontjenesten (telefon og institusjoner), brukermedvirkere, kurs, pasientombud, forskning - og mye, mye mer.

Gi din gave

Det skal ikke så mye til for å skape håp og glede for andre mennesker, og vårt ønske er at ingen skal måtte stå alene når sykdom rammer.

Velg beløp:

Medlem

Støtt oss fast: bli LHL-venn

Ved å støtte LHL med et fast beløp hver måned gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid. Det gir oss muligheten til å arbeide målrettet og langsiktig for å gi mennesker som er rammet, en ny mulighet og et bedre liv.

Vinnerlodd

LHL-lotteriet - siden 1946

Vinn opptil 1 million kroner i Norges største og beste organisasjonslotteri! Hovedpremien er den helt nye BMW i4 M50.

Minnegave / Kondolanse

En minnegave til LHL er en fin måte å hedre et kjært familiemedlem eller en god venn på, og er et godt alternativ til en tradisjonell blomsterhilsen.

Testamentariske gaver

Mange har en hjertesak de ønsker å støtte etter at de har gått bort. En testamentarisk gave til LHL bidrar til bedre folkehelse og gir mange mennesker et bedre liv.

Bedre folkehelse – siden 1943

På stiftelsesmøtet til Tuberkuløses Hjelpeorganisasjon (THO) som Ragnar Strøm organiserte 14. oktober 1943, bestemte tre kvinner og to menn seg for at de skulle begynne å jobbe med tre saker: medlemsorganisering, krav om ettertrygd og bygging av yrkesskole på Krokeide. De ville bygge en medlemsorganisasjon for å få pasientmakt, de ville jobbe med politikk for å få en rettferdig og nødvendig trygd, og de ville bygge et tjenestetilbud til mennesker som trengte det.

LHL 80 år for bedre folkehelse

Slik har det altså vært helt fra stiftelsesmøtet til LHL. Dette er en arv vi er stolte av å videreføre.

Vipps logo

Støtt oss via Vipps

Du kan støtte oss ved å vippse til 11009.

Oppgir du navn, adresse og telefonnummer er støtten fradragsberettiget.

SMS

Støtt oss via SMS

Send kodeord "Hjerte" til 2360 for å støtte LHL med 200 kr.

Konto

Kontonummer for gaver

Kontonummer til LHL: 3207 32 22221

(IBAN: NO3232073222221, SWIFT: SPRONO22)

Skattefradrag for gaver

LHL innberetter gaver fra privatpersoner og bedrifter / organisasjoner i henhold til retningslinjene fra Skattedirektoratet.

For inntektsåret 2022 er maksbeløpet for skattefradrag 25 000 kroner. Det betyr at gaver opptil 25 000 kroner blir innberettet dersom vi har fødselsnummer (11 siffer) eller organisasjonsnummer og samtykke.

Mer om skattefradrag

Par på vintertur på ski
Foto: Shutterstock

Bli medlem i LHL

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem

LHLs medlem- og giverservice

Telefon

Telefon: 22 79 90 00

E-post

E-post: