Hopp direkte til innhold

Støtt oss

Ved å støtte LHL gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid. Det gir oss muligheten til å arbeide målrettet og langsiktig for å gi mennesker som er rammet av sykdom, en ny mulighet og et bedre liv.

Din gave går til å drive og videreutvikle tilbudet av forebyggende aktiviteter, opplæring av treningsinstruktører, likepersontjenesten (på telefon, sykehus og institusjoner), brukermedvirkere, kurs, samlinger, pasientombud, forskning - og mye, mye mer.

 

Bli fast giver

Ved å støtte LHL med et fast beløp hver måned gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid.
Bli LHL-venn nå

Gi en gave

Din gave går til arbeidet med å drive og videreutvikle gode tilbud for pasienter og pårørende.
Gi nå

Bli medlem

Som medlem støtter du LHLs arbeid for mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesykdom, hjerneslag og pårørende, og får en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.
Bli medlem

Skattefradrag for gaver

Alle som i løpet av et år bidrar med 500 kroner eller mer til LHL, kan få skattefradrag. For inntektsåret 2023 er maksbeløpet for skattefradrag 25 000 kroner.

Les mer

Se hva pengene går til

Gaver til LHL går til å drive og videreutvikle våre tilbud og vårt arbeid for pasienter og pårørende. Vi støtter også forskning.

Les mer

LHL er godkjent av Innsamlingskontrollen, en ideell stiftelse som gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt. 

LHL er medlem i Fundraising Norge, en bransjeorganisasjon som bistår norske organisasjoner og institusjoner som regelmessig skaffer midler til sin virksomhet gjennom innsamlinger.

Vipps logo

Støtt oss via Vipps

Du kan støtte oss ved å vippse til 11009.

Oppgir du navn, adresse og telefonnummer er støtten fradragsberettiget.

SMS

Støtt oss via SMS

Send kodeord "Hjerte" til 2360 for å støtte LHL med 200 kr.

Konto

Kontonummer for gaver

Kontonummer til LHL: 3207 32 22221

(IBAN: NO3232073222221, SWIFT: SPRONO22)

LHLs medlem- og giverservice

Telefon

Telefon: 22 79 90 00

E-post

E-post: / Kontaktskjema