Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi
Foto: Synøve Dreyer

Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi

En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.

Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!

Ingredienser

  • 1 ss gresskarkjerner
  • 1 kiwi, i biter
  • ½ banan, i biter
  • 2 dl cottage cheese (evt. mager eller fettfri)

Slik gjør du

  1. Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.
  2. Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!

Næringsinnhold per porsjon

  • Energi 350 kcal
  • Fett 14 g (35 E%)
  • Mettet fett 6,5 g (16,5 E%)
  • Umettet fett 6 g (15 E%)
  • Karbohydrater 26 g (30 E%)
  • Kostfiber 3 g
  • Protein 30 g (34 E%)
  • Salt 0,8 g