Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi
En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.
-
Porsjoner: 1
-
Tidsbruk: Under 20 min
-
Vanskelighetsgrad: Enkel
Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!
Ingredienser
- 1 ss gresskarkjerner
- 1 kiwi, i biter
- ½ banan, i biter
- 2 dl cottage cheese (evt. mager eller fettfri)
Slik gjør du
- Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.
- Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 350 kcal
- Fett 14 g (35 E%)
- Mettet fett 6,5 g (16,5 E%)
- Umettet fett 6 g (15 E%)
- Karbohydrater 26 g (30 E%)
- Kostfiber 3 g
- Protein 30 g (34 E%)
- Salt 0,8 g