Lag din egen frokostblanding
Varier gjerne frokosten med en porsjon kornblanding med lite fett og sukker, eller en bolle med havregrøt. Du kan også nyte en bolle frukt og bær med yoghurt til frokost.
-
Porsjoner: 8
-
Tidsbruk: 20-40 min
-
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
- 2 ½ dl store havregryn
- 3 dl frokostblanding (4-korn)
- ½ dl solsikkekjerner
- ½ dl linfrø
- ½ dl sesamfrø med skall
- 30 g valnøttkjerner , hakkede
- 4 ss honning
- 3 ss vann
- 1 dl rosiner
- ½ ss malt kanel
Slik gjør du
- Ha gryn, korn, frø og nøtter i en bolle.
- Bland sammen vann og honning og rør dette inn i blandingen. Fordel blandingen i en langpanne med bakepapir.
- Stek ved 180°C i ca 20 minutter. Rør i blandingen av og til.
- Tilsett kanel og rosiner etter at blandingen er tatt ut av ovnen. La blandingen bli kald før du har den over i en tett boks.
- En porsjon frokostblanding er ca 75 gram.